Lucia 7 år

I fredags fyllde vår lilla tjej hela 7 år! Som vi längtat och räknat ner dagarna. I går hade Lucia bjudit sina tjejkompisar i klassen till ett kalas på nya Mega Fun. Det var tio tjejer som träffades i discorummet för att äta chicken nuggets och sedan leka så de blev alldeles svettiga och trötta i hela 2 timmar. Discotröjan full med paljetter hade Lucia fått i present av oss dagen innan.

Själva födelsedagen var alltså i fredags och vi började med skönsång och frukost på sängen kl 6.30 innan skolan. I paketen fanns det Top Model sminkbok, en sjöjungfrudräkt som hon kan simma i när vi åker till Vietnam, en röd paljettklänning som hon fick ha på sig när hon gick till skolan.

I vår familj får man önska middag när man fyller år. Denna gången hjälpte storebror till att laga Vietnamesiska vårrullar till förrätt, stekta nudlar med kyckling till huvudrätt och fruktsallad till efterrätt.
Mums vad gott!
Lucia fick några sista paket på kvällen som innehöll ännu en glittrig klänning, en necessär full med hårsnoddar och smink och så luktpennor. Vilken härlig kalasfredag vi fick tillsammans!
Nästa lördag laddar vi för släktkalas då vi även bjudit in några fler kompisar till Lucia. För det är väl klart att man ska fira i dagarna tre när man fyller år, i alla fall när man fyller 7!

 Det är sen gammalt. 

Gillar