Lucia 8 år

Igår fyllde vår lilla Lucia 8 år och nu har hon blivit firad både av familj och vänner. Ber redan om ursäkt över kvalitén på bilderna i detta inlägg då merparten av bilderna är fotade med mobilkamera. Men söt som socker var vår lilla prinsessa n förra helgen när hon blev firad av farmor och farfar, faster och kusiner.
Som hon önskat sig dessa rullskridskor. Lycklig tjej stack ut direkt efter maten och testade. Hon fick även kläder, pengar till at ta hål i öronen, ett lyxigt badlakan och spa tvål.
Vi åt kycklinggratäng med ris och grönsaker. Till efterrätt pappa konditors jordgubb och vaniljtårta med världens största ljus på. Lucia fick ett fint vuxenkalas!
Igår fyllde alltså Lucia år! Marcus skulle inventera på jobbet och Lucia på cheeleadinguppvisning så vi gick in med frukostbrickan redan kl 7 på morgonen. Lucia fick sin allra första egna mobiltelefon, kläder och ett gymnastiklinne med sitt namn på. Gissa om hon blev glad! Lucia och hennes dansgäng bjöd sedan på en riktig bra show som jag och Vince var och tittade på. Så kul att se vad de har lärt sig under terminen på Malins Dansskola.

Efter lunch åkte vi till Jump Yard för att möta upp Noah och hoppa en timme. Svalkade oss med slush. Barnen tyckte det var jättebra där. Till och med bättre än Bounce. Mysigt att få lite tid med Noahs mamma och prata ikapp oss lite medan barnen lekte också.

Väl hemma så började jag och Vince att laga Lucias önskemiddag som blev Vietnamesiska Vårrullar till förrätt och sedan Bi Bim Bab med kyckling och Kimchi till huvudrätt. Så mysigt att Marcus hann hem i tid så vi fick äta tillsammans hela familjen. Skåla för födelsedagsbarnen och börja titta på den nya telefonen.
Idag var det äntligen dags för Lucias barnkalas på Kättilsröd 4H gård. Kladdigt och regnigt novemberväder. Så det var skönt att kunna värma sig vid elden där Marcus grillade korv till alla. Vi satt under vindskyddet så vi slapp bli blöta.
Sedan var det dags att informera om ridningen som var en av kalasets höjdpunkter. Barnen fick endast rida ett varv i paddocken. Hade de fått önska så hade de ridit där ännu. Så kul tyckte alla tjejer!
Vi fick en rundvandring och hälsa på alla djur. Mata med pellets och rostbröd. Här under ser ni baggen Uffe. Vi avslutade kalaset med att åka traktorsläp. Riktigt roligt och skumpigt - nästan som Liseberg. Vi blev typ lika blöta som vi skulle blivit om vi hade åkte Flum Ride. Nöjda kalastjejer. Och nu har vi firat Lucia klart för den här gången.
Nu är det dags att börja planera för julen istället.
  • 867 visningar

Gillar

Kommentarer