Lunch med photowalk

Idag åkte jag till Floda och träffade upp mina fina vänner Madde och Johanna för en lunch på Garveriet. Vi satt på uteserveringen och mumsade sallad och pratade ikapp oss efter allt som har hänt under sommaren. Så trevligt så det inte var klokt. Johanna hade köpt en ny kamera och Madde var sugen på att lära sig fota med sin så efter kaffet så tog vi våra kameror och vandrade runt vid ån och alla mysiga små ställen.

Så underbart att dela mitt intresse med goda vänner och att de också märker att man tar in naturen och alla detaljer på ett annat sätt när man går en photowalk. Tänk bara på den där Tistel, hade man sett den om man inte var på jakt efter fotoobjekt?

Och den där Malvan som växte på väggen vid den gamla plankan. den hade jag aldrig sett om inte Johanna hade börjat fota den.

Jag har varit så sugen på att testa att börja redigera mina bilder lite mer matta och nedtonade. Sagt och gjort - nu har jag gjort en egen presets. Och jag har testat att redigera några bilderna efter den. Vad tycker ni? Gillar ni det lika mycket som jag? Jag tokälskar det! Ser ni Madde i skir klänning mot den rostiga dörren. Vilken dröm!

Här ser ni tydligt hur jag har redigerat en liknande bild på två olika sätt. Viket gillar du bäst?

Och så har vi vackra Johanna! Så otroligt roligt att vi fick träffas idag och umgås på detta fantastiska sätt. Älskar det! Tack!

  • 474 visningar

Gillar

Kommentarer

Lotta
,
Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft ❤️ Och så kul att höra att det blev ett inköp av kamera för (dig) Johanna. 💕💕💕
Bagleborn
Bagleborn,
Så mysigt! 💕💕
nouw.com/bagleborn