Madeleine 40 år

Nu välkomnar jag min vän Madde till klubben - då hon nu fyllt 40 år och det firade vi samma dag som hon fyllde, förra lördagen. Från början, innan corona, visste jag att Madde hade planerat en annan typ av fest. Men på grund av omständigheterna fick hon planera om lite. Det började med att på morgonen fick vi ett telefonnummer som vi skulle ringa för att få en ledtråd om vart vi skulle åka. Vi förstod att vi skulle till Alingsås, där hon bor. Men vi fick snällt be om fler ledtrådar under resan - till slut hittade vi fram till Nolhaga Slott.

Här bjöd Madde på fika "corona-style" då allt var förpackat per familj eller det som låg framme var i förpackningar. Vårt gäng kom redan kl 15, och nästa gäng skulle komma någon timme senare.

Vi armbågshälsar - det fungerar bra. Men som vi längtar efter att få kramas! Så kul att alla barn får träffas - det var längesedan.

Alla gäster hade med sig varsin filt och det var så mysigt att fika i solen, barnen lekte och vi vuxna fick prata i kapp oss. Jag kidnappade Madde med man och barn och fotade några familjebilder på bron. Det gäller att passa på!

Så vackert det var i parken, alla syrener och perfekta klätterträd för barnen. När vi tackade för oss så åkte delar av vårt gäng och köpte pizzor och fortsatte njuta av kvällen med Playa Mjörn. Några modiga badade till och med.

Vi är så glada för att vi fick fira - även om det blev under märkliga omständigheter. Detta året kommer vi för alltid minnas!

Grattis än en gång kära Madde - och tack för att du fixade så fint för stora och små!

  • 625 visningar

Gillar

Kommentarer

Madde
,
Så fina bilder 🤩 Tack igen för att ni kom och för presenter och fina kort 🙌✨❤️. Du är så duktig fotograf 📸
Bagleborn
Bagleborn,
Tack kära du för allt och snälla ord 😘
nouw.com/bagleborn
Lotta
,
Åh...vilka fina bilder! ✨ Härliga människor och sprakande färger. Stort grattis Madde! Snyggt dokumenterat med alla Corona skills och särkilt armbågshälsningen. 😃
Bagleborn
Bagleborn,
Tack Lotta! Det känns kul att dokumentera den tiden vi lever i just nu. Kram
nouw.com/bagleborn