Make love not war

I mars månad har vi fototema i Fotoklubben. "Make love not war". Efter lite funderande så fick jag en idé om att fota Lucia med en heliumballong i gymnastikpose. Vi gjorde ett test förra söndagen, men jag kände inte att det talade till mig på det sättet jag ville. I onsdags efter att jag kom hem från min Terapeut så låg dimman tjockt över åkrarna där jag bor och jag fick där där välbekanta pirret i hela kroppen. Sagt och gjort, så fick jag snabbt med mig Lucia ut. Heliumballongen fick följa med och jag fick just de bilderna som kändes ända in i hjärtroten. Det gick att ta på känslan, vi skapade något vackert tillsammans som berörde oss båda och fick oss att börjar prata om det som händer i världen just nu.

Vi pratade om kriget och alla barn som är på flykt, vad vi kan göra för att hjälpa. Vi pratade om att vi kan fortsätta skänka pengar och hoppas att vi kan få hjälpa en familj med tak över huvudet som är på flykt.

Vi avslutade fotograferingen med att släppa iväg ballongen och hoppas att den landar hos något barn som behöver lite extra kärlek.

För två veckor sedan fick jag en förfrågan om något jag drömt om en längre tid...och i torsdags var jag och tittade på vad det kan innebära för mig. Känns som jag har något på gång, men jag kan inte säga mer än så just nu. Hoppas jag kan berätta mer längre fram. När något kommer till en utan att man efterfrågat det, så är det säkert meningen - och något man borde hoppa på. Eller hur?

  • 0 visningar

Gillar