Min födelsedagshelg

Ja jösses, vilken helg det blev! I fredags såg jag ut så här när jag fyllde 46. Jag älskar ju att fylla år och säger det gärna till alla jag möter att jag fyller år. Ha ha ha! Men visst är det fantastiskt att få bli äldre, att få vara frisk och få finnas med. Det är ingen självklarhet i det - utan jag jag är verkligen tacksam för livet! I fredags var jag på kontoret och tog denna bild när jag och en kollega tog en kaffe högst upp i COWI huset med utsikt över hela Majorna och Älvsborgsbron. Det regnade och blåste så det skallrade i rutorna. Sedan var det dags för ledningsmöte med lunch, och jag fick en av mina favoriträtter, Fisksoppa - denna gången med asiatiskt touch. Jag bjöd på Kladdkaka med Dulche Leche pannacotta till kaffet.

Slutar 14:30 på fredagar så prick l 15 satt jag ho Mind Coaching och Carolin Freiholtz för samtal om livet. Fint. På fredag är det dags för samtal nr 2 av 4. På vägen hem svängde jag förbi fiskebilen och köpte med mig lite godsaker - det blev kräftor och Skagenröra.

Barnen firade mig på morgonen. Jag fick en ansiktsbehandling av Lucia som jag ska nyttja när vi är på Arken Spa på sportlovet. Vince hade köpt ljuslykta och en vas för egna pengar på IEMS. Så fint! Tulpanerna från maken. Alltid tulpaner på min födelsedag. Båda barnen var borta på kvällen. Lucia var på gymnastikträning och Vince var med kompisen Carl B som fyllt år bjöd med Vince in till stan för att käka och kolla bio. De såg The Kings Man och det var första gången Vince var på stan själv med kompisar. Han kom hem sent och var så nöjd med dagen. Jag och Marcus fick därför äta lite gott själva. Bubblet var en present från min chef, faktiskt en julklapp som jag inte öppnande förrän nu. Det var riktigt gott!

I går, lördag, så tog Lucia och jag bussen in till stan då killarna var och cyklade MTB. Vi åkte till Haga och kikade runt i alla butiker Lucia ville. Så klart blev det KAWAII och Regnbågen samt Karamellbutiken. Jag hade fått en födelsedagswish från min kompis Lotta i Örebro för att köpa blommor, och jag köpte en fantastiskt vårig och glad bukett. Vi avslutade besöket i stan på Forida, som har bästa Boban i stan enligt mig och Lucia.

Det tisslades och tasslades mycket i köket och jag kände att något var på gång. Lucia tog mig till badrummet där hon hade hällt upp ett härligt varmt bad, resterna av gårdagens bubbel och en bricka med kex och blåbär. Sedan sa hon att jag skulle vara klar och komma till köket klockan 18.

I köket blev jag bjuden på en pizzaslice och sedan fick jag en bindel över ögonen och vi gick ut i bilen. Jag satte mig i passagerasätet och sedan stängde barnen dörren om mig och sa hej då....VA!? HEJ DÅ!? Skulle inte barnen med!? Jag fattade ingenting.

Marcus åkte kringelkrok och till slut hamnade vi på Kalimera i Torslanda. Här mötte ett helt gäng med kompisar upp. Alltså jag blev så överraskad och lite stum. Kompisarna kommer ju från olika håll; Fiskebäck, Alingsås, Ljungskile, Örgryte och Öckerö. Och alla hade tagit sig tid för att komma och fira med mig! Så otroligt roligt och fint på alla sätt!

Jag beställde in Tapas, precis i min smak. Restaurangen var knökad och det var en härlig högljudd stämning! Det visade sig att våra kompisar hade lämnat av sina barn hemma hos oss. Vince hade bakat pizza åt alla 8 barn och ungdomar. De tittade på Mello och hängde hemma hos oss. Så kul även för dem att hänga några timmar själva utan föräldrar tillsammans.

Kvällen avslutades med tårta, som konditorn bakat, och bubbel hemma hos oss. Men ni förstår! Vad ska man säga!? Så otroligt roligt, och vad överraskad jag blev. Så tacksam och glad över mina vänner! Och allt detta gjorde de för mig trots att jag inte ens fyller jämt, men när jag behövde det som allra mest!

Jag kunde inte fått en bättre helg! TACK ALLA som har firat mig på ett eller annat sätt! Alla meddelanden på fejjan, telefonsamtal, SMS och kramar (så mysigt att äntligen få kramas igen!)

Nu går vi mot våren, restriktionerna hävs på onsdag och nu kan det bara bli bättre!

  • 0 visningar

Gillar