Min nystart som artist

Så länge jag tänkt på vad jag vill med mitt företag. Jag har länge känt att det varit något som saknats. Länge har jag funderat på vad som är Essensen, kärnan, i mitt företag. Och nu äntligen så har alla pusselbitar hamnat på rätt plats. Mycket tack vare att jobbat med Personligt varumärke. Jag har inspirerats av Katrin Bååth och hennes övning med att benämna mitt företag utifrån olika beskrivningar. När jag väl hade satt ord på mina tankar, så blev den där känslan, drömmen mer verklig för mig. Något som jag alltid känt svävat ovanför mig och jag har sett bilden framför mig där jag står på tå och försöker fånga drömmen. Nu blev det plötsligt mer tydligt och greppbart och jag förstår nu hur jag vill utrycka mig.

Jag är vemod och att jag brinner för konsten. Drömmen är att få arbeta med fotokonst. Mitt första steg blir att visa upp några av mina bilder på julmarknaden på Slottet "Gräfsnäs slottsruin". Kom gärna och besök mig den 11-12 december., om bara för att prata en stund. Sedan har jag lite trådar ute och jag kommer troligtvis synas på fler ställen framåt våren.

Ett led i mitt arbete var att kontakta Emma Kronberg, Grafisk Formgivare, som hjälpt mig att ta fram mina nya loggor som ska beskriva min nystart. Emma och jag har haft kontakt under någon månad och här ser ni resultatet och det vi landade i till slut- Att Emma kallade mig för Artist känns stort och så fint!


Jag vill dela av mig av hur Emma beskrev mig och mitt företag. Det känns så fint att någon utifrån beskriver mig och mitt företag, att någon förstår att det jag gör, gör jag med hjärtat. Att jag vill beröra och fånga det som är viktigt, essensen!

Från Emma: Ditt varumärke förmedlar så starka saker för mig, det finns något djupare då det känns som att det finns en verklig mening bakom allt du skapar, den känslan jag vill försöka förmedla med ditt personliga varumärke och logga.

Loggan är inspirerad av ett objektiv och diametern står för hur omfattande det är, därför ville jag få med även den symbolen då den kan omfattar så mycket.
Foton är något som upplevs både ur fotografens egna perspektiv men även ur åskådarens perspektiv som är individuell. Essensen betyder just kärnan i alla dina foton. Dina foton förmedlar känslor och upplevelser, detta är något mycket viktigt att symbolisera. Just för att spegla Bagleborn Essens på det sättet som man hör när du beskriver ditt företag.

Foto: Essentia
En av bilderna man kan ta del av på slottet.

  • 0 visningar

Gillar