Min sista semestervecka

Oj, redan min sista vecka på semestern. De här två veckorna jag har haft själv med barnen har gått rasande fort! Kan ju ha att göra med att vi haft besök och varit iväg den mesta av tiden. I söndags kom pappa med hans Eivor. Så mysigt att få sällskap och hjälp med barnen. I måndags tog vi en utflykt tillsammans med svärföräldrarna för fika och golf på Evas på Hälsö. I tisdags var jag och badade med barnen innan vi åkte ut för middag på Sea Side på Björkö.
Marcus mötte upp oss på ön efter en cykeltur dit.
Bilderna i detta inlägg är från denna kvällen där vi fick avnjuta fantastiska mat till en magisk utsikt.
Jag åt asiatiska blå och kammusslor, Marcus tog en räkmacka och ett lokalt öl. Pappa och Eivor år Gravad och varmrökt lax och barnen fick varsin tre rätter meny med nachos till förrätt, fish and chips till huvudrätt och en glass till efterrätt.

Varför har de stavad Hälsö med två L?

En mysig promenad på bryggan där jag fick äran att fotografera pappa och Eivor medan barnen och Marcus kvällsbadade. Alltså, hur många gånger ska man säga det? Denna sommaren är fantastiskt!

Jag har redigerat bilder några timmar varje dag från bröllopet jag fotade i lördags. Jag ska gå igenom dem en sista gång innan jag skickar iväg dem. Nästa helg kommer jag visa några väl utvalda på bloggen...

Nu har pappa och Eivor åkt hem till Växjö igen och jag ska krama ut det sista ur de dagar jag har kvar på min semester.

Hur har ni det? Fortfarande semester?

Gillar