Modefotografering med FotoFralla

För några veckor sedan träffades vår Fotoklubb "FotoFralla" för årets första stylade fotografering. Jag hade planerat i månader vår modefotografering. Stylisten Alice Janebrink fick jag kontakt med snabbt, eftersom vi har flera gemensamma bekanta. Även dotter till Casper i Arvingarna. Modellen var klar sedan länge. Elise Eriksson var given från sist jag fotade henne och hennes systrar. Jag jagade sedan samarbetspartner när det gällde kläderna. Och gissa om jag blev glad när Dedicated i Göteborg ville sponsra oss. Kunde inte blivit bättre kompo av kläder, stylist och modeller. Alice ställde också upp som modell - vilket vi var så glada över!

I Fotoklubben är det ju viktigt att fika också, så jag dukade upp en brunch hemma på Lillegården. På grund av pandemin kunde vi träffas sex fotografer och två modeller denna gången. Trevliga tjejer hela bunten.

Vi åkte ner till Amhult och fotade vid den stora trappan vid Kulturhuset. Vi hann med några snabba bilder innan de svarta molnen var över oss och regnet fullkomligt öste ner....

När regnet öste ner så fotade vi på Green Market. Visst ser det ut som att modellerna är och shoppar i Paris!

Lite uppehåll mellan skurarna gjorde att vi kunde promenera mot parkeringshuset där jag hade planerat vår nästa location. Modellerna byter kläder med varandra fram och tillbaka och kombinerar även med några privata jackor, väskor och skor.

När regnet kom igen fick vi möjlighet att testa fota med mina nya paraplyer, som jag hade fått av ett tidigare brudpar som jag hade fotat. Älskar dessa bilder som ger en ny dimension.

Vi avslutar vår fotografering med att fota inne i parkeringshuset och ljuset där inne var så coolt. Modellerna var grymma, alla fotografer likaså. Vilken fantastisk dag vi fick tillsammans. Alla var eniga att vi måste göra om något liknande snart igen.

Har du kommit ändå hit? Detta var ändå bara ett axplock av de 185 bilderna jag levererade till modeller och kund. Är du intresserad av att boka en fotografering med mig, maila då till bagleborn@essens.se

Vill du komma i kontakt med Alice Janebrink som är stylist hittar du henne HÄR
Blir du sugen på att beställa kläder så hittar du Dedicated HÄR


Jag har även ett erbjudande till mina följare:

Dedicated i Göteborg erbjuder 15% RABATT

Gäller vid ett köp i butiken Dedicated Göteborg på Kungsgatan 17, Göteborg. Rabatt delas ut vid uppvisning av blogginlägget ”Modefotografering med FotoFralla”, att man följer @DedicatedGBG på Instagram och att man skriver upp sig med fullständigt namn och email på Dedicated Brands nyhetsbrev i butik.
Koden gäller till 30/9/2021 och kan endast användas en gång per person.

Tidigare i veckan gjordes en intervju med mig för Torslandatidningen, som handlar om min Fotoklubb.
Du hittar artikeln på HÄR

Nu börjar förberedelserna till vår nästa stylade fotografering i september...jag har en mycket rolig sak på gång!

  • 242 visningar

Gillar

Kommentarer

Lotta
,

Superfint! 🙌

Bagleborn
Bagleborn,

Tack hjärtat!

nouw.com/bagleborn