Något värker i min kropp

Nu är vi hemma! Hemma på Lillegården. Det var blandade känslor att komma hem. Vi har haft en fantastisk resa, även om den inte blev som vi hade tänkt från början. Det är en sorg att vi inte fick komma till barnhemmet. Jag har svårt att släppa det och känner mig fortfarande ledsen. Försöker tänka att vi inte kunde rå över det som hände. Vi hade en sådan otur att stormen kom precis när vi skulle åka över till fastlandet. Men vi hade en ljuvlig sol och badsemester och vi fick ladda batterierna för att möta vintern hemma i Sverige.

Jag kände mig trots detta lite nere när jag kom hem. Resan som jag planerat så många år var nu över. Och det kändes tomt att komma hem. Ett nytt år och jag försökte summera året som hade gått och planera det som skall komma. Vad vill jag, är sugen på någon förändring, men vad ska det vara? Det känns som något fattas mig trots att jag har det så bra.

Något värker i min kropp. En kreativitet som jag inte vet hur jag ska få utlopp för. Borde jag arbeta med något annat eller gå någon kurs? Tusen tankar snurrar i mitt huvud och jag får ingen ordning på dem.

Efter en trevlig dag i går med lunch hos svärföräldrarna på Öckerö och sedan skridskor med familjen. En trevlig kväll med efterlängtade vänner, gott vin med goda ostar fick mig att må bättre.
Och idag tog jag kameran på axeln och fick en härlig fotopromenad, en podd i lurarna och det var välbehövligt för själen och mitt mående.
Jag älskar att fota, alltså på allvar älskar! Det får mig alltid att må bra! Jag är aldrig så i nuet som jag är när jag ser livet genom linsen. Att fånga den där droppen precis när den faller. Att lyfta blicken och se trädtopparna. Att se det lilla gröna bladet som överlevt frostnatten. Att få andas in den kalla luften. Känna hur livet fyller mina lungor, att jag få vara med, att leva och föreviga det vackra.

Men hur ska jag kunna få utlopp för den kreativitet som jag ändå känner?
Jag har tre bröllopsfotograferingar i år och jag har fått tyvärr säga nej till ett par då jag inte får ihop det. Jag längtar, men räcker det? Jag vill något mer....


  • 843 visningar

Gillar

Kommentarer