När snön kom till Torslanda

Vilken lördag vi fick! En helt ledig sådan med en massa snö och sol från klarblå himmel. Efter morgonstöket så ställde vi bilen och tog en långpromenad till Stora Tumlehed Gård som hade julmarknad. Så mysigt att ha hela familjen samlad för en gångs skull.

Såklart blev det lite snöbollskastning på vägen. Orden "Hämnden är ljuv" hörde jag fler gånger.

Olof mötte oss med rykande varm glögg och sötsaker och inne i ladugården så trängdes massvis med fina saker och jag passade på att samla lite inspiration inför när jag ska stå på julmarknad nästa helg.

Lucia köpte ett par örhängen. Pernilla har fått det så mysigt på gården och utsikten är magisk med havet precis utanför dörren. Vi hälsade på fåren innan vi började vandra tillbaka mot bilen igen.

Lillegården mötte oss i vinterskrud och barnen började baka pepparkakor på degen Marcus hade satt i veckan. Huset doftade av jul och jag fortsatte att märka och packa inför Gräfsnäs julmarknad. Vince hjälpte en granne med kryckor att skotta, hon blev så nöjd så hon vill fortsätta få hjälp både med snön och gräset till sommaren. Perfekt att tjäna sig en slant.

Här pikerar barnen delarna till pepparkakshuset.

Har ni också snö där du bor? Jag är lite nyfiken då jag ser att 11% av mina läsare bor i England. Berätta gärna vem du är som läser här inne. Säg gärna hej - alltid roligt att veta vilka som hänger här inne.

  • 0 visningar

Gillar