När Vince är Cheef

Vince har varit hemma hela veckan med förkylning, covid visade negativt. Men jag litar inte på någonting längre - så han har så klart varit hemma. Förutom att plugga och sova så har han plöjt mat på Youtube. Han har ett stort intresse för det asiatiska köket och kan långt mer än vad jag kan om tekniker och ingredienser. Ett besök på Saigon Food för att fylla på förråden fick det bli i fredags och sedan stod Vince för matlagningen helt själv i går.

Jag stod för dukningen och bubbeldrickandet och Lucia intog första parkett för att se storebror in action. Hon har varit så trött hela veckan efter sin covid. Här sitter hon till och med på en stol för att hon inte orkar stå. Hon somnade sedan 19.30 i soffan och sov hela 14 timmar och är betydligt piggare idag.

Ok, pappan fick hjälpa till att skära laxen till vad ni nu ser vad vi ska bli bjudna på. En hel bricka med de godaste sushi vi har ätit. Vi skojar inte. De var så goda och vi åt till våra magar stod åt alla håll. Tack Vince för en fantastiskt god lördagsmiddag som du gärna få göra om!

  • 0 visningar

Gillar