Nyårsafton!

 
 
GOTT NYTT ÅR ALLA BLOGGLÄSARE! Hur har ni firat nyår?
 
Vi firade in det nya året hos Mattsson i Ljungskile tillsammans med några av våra närmsta vänner. Vi skulle varit 6 familjer, men tyvärr så kunde familjen Adler inte komma på grund av sjukdom.
Vi som träffades var: Pia, Hebbe och Alice,Johan, Elwira, Albin och Viktor, Madde, Mikael, Mille och Malva, Oscar, Linn, Clara och Bertil och så vi; Marcus, Marléne, Vince och Lucia. 19 personer!
Vi hjälptes åt att göra maten, i år blev det Tapas. Mums vad mycket gott det var!
Vi stod för efterrätten, Vince hade bakat barntårtan i form av en kladdkaka med fint strössel på alldeles själv. Konditorn gjorde en Chocko Loco Bianco till oss vuxna.
Måste säga att det var lugnare än vad jag befarat att det skulle vara med så många barn. Barnen lekte så fint tillsammans på nedervåningen. Lucia somnade i uterummet kl 21, och sov till vi skulle åka hem efter 12-slaget.
 
Vilket härligt nyår vi fick, och tänk vad mycket spännande som kommer hända 2013...
Mattsson väntar barn i juni, tvillingarna Clara och Bertil kommer vara 5 år när lillasyster Elsa eller lillebor Arthur tittar ut. Jag ska börja på ett nytt spännande jobb nästa vecka och vi kommer byta efternamn till Bagleborn (inte Baggleborn som bloggen heter!) och familjen Andersson dom ska bygga Carport!
Vi skålade för carportens år (och kärlekens!)
TACK, älskade vänner för en fantastisk kväll! Och vi saknade er så familjen Adler!
 
Nu önskar vi er alla en riktigt bra början på det nya året!
Puss och kram!
 
 
  • 19 visningar

Gillar

Kommentarer