Nytt på Lillegården

Ser du något nytt på bilden? Om du inte tittar på yogamattan, hantlarna och det stökiga tonårsrummet så kanske du ser något nytt och efterlängtat?

Precis! Lampan! Vi har köp en ny lampa tillverkad i vårt andra hemland Vietnam. Lampan kommer från Oi Soi Oi och det betyder "godhet nådig mig". Jag har tittat länge på dessa lampor, redan innan de exploderade och nu finns i nästan alla inredningsbutiker. I köksdelen, vid vår loungedel så blev det modell "UFO" - och vi blev så nöjda med resultatet.

Och ser ni! Det blev även en Oi Soi Oi i TV-rummet också. Det mjukade upp inredningen och jag gillar hur lamporna knyter ihop våra rum med varandra. Gillar också att det svarta kommer in mer i inredningen, samt det asiatiska som gifter sig med vårt turkosa kinesiska skåp.

Det här kan vi läsa om lamporna:

Oi Soi Oi designar och producerar möbler och inredningsdetaljer som säljs över hela Skandinavien och Europa. Oi Soi Oi är vietnamesiska för "godhet nådig mig!".

Målet med deras design är att kombinera det bästa av två världar - den rena och enkla skandinaviska stilen med den exotiska och färgglada stilen i Asien. De vill med detta skapa unik och individuell design.

Företaget grundades av Britt Goodall och Christina Thorbøll 2007. Britt bor i Vietnam där hon tillsammans med hennes team ansvarar för design och produktion. Deras bas i Vietnam gör det möjligt att säkerställa konsekvent hög kvalitet och säkerställa att produktionen utförs på ett anständigt och ansvarsfullt sätt.

Älskar ännu mer att sitta i loungedelen nu i skenet av vår nya lampa med en kaffe och en god bok i handen.

  • 211 visningar

Gillar

Kommentarer

Maria
,

Oj så vackra lampor! Ni har så vackert och hemtrevligt hos er!

Marléne Bagleborn
,

Tack snälla ♥️ Vi blev mulet nöjda med våra nya lampor!