Överraskningsfest för Elwira

Vår vän Elwira fyllde 40 år i måndags och hon hade pratat länge om att fira med stor fest, hon är ju en riktig festtjej. Men som ni vet så är det corona, vilket försvårar allt tyvärr. Istället ska vi åka till Köpenhamn ett gäng i december - vilket jag verkligen längtar till. Pia och Madde tyckte ändå inte att det skulle gå obemärkt förbi, utan bjöd in oss för en överraskningsfest för Elwira. En riktigt fin lördag eftermiddag hemma hos Pia träffades vi och inväntade att Elwira skulle komma klockan 17...

Lite pirrigt och fnittrigt var det medan vi väntade på att Elwira skulle komma. Ett härligt gäng tjejer måste jag säga.

TADA! Rätt var det var så stod hon äntligen där! Och oj, vad överraskad hon blev minsann. Sånt här gillar jag - kul!

Ett glas bubbel till 40 åringen och så kramar i massor. Tror inte jag kramat på över ett halvår, men nu vågade även jag. Som man har saknat att få krama sina kompisar.

Fina systrar minsann. Värdinnan Pia bjöd in till snittar och mer bubbel i matsalen.

Av oss fick Elwira ett par örhängen från Skultuna. Inte så illa att fylla 40 år ändå minsann.

Chaufförerna kom för att hämta oss strax innan 19 och körde oss till Långedrags värdshus. Vi han se solnedgången och ta några bilder innan bordet väntade på oss.

Mera Cava och gott bröd innan maten kom in. Vi beställde fisksoppor, musslor, rödspätta och vegetariskt. En fantastisk trevlig kväll. Tro klockan hann bli 22.30 innan vi var sist ut från restaurangen. Lucia frågade om jag partade loss någonting på festen. Och japp, vi partade loss på vårt sätt- det tycker jag allt. Känns i alla fall i kroppen idag att jag hade väldigt trevligt i går.

  • 405 visningar

Gillar

Kommentarer