Rörlig - ditt portabla gym

Förra söndagen var jag med Annie som driver Rörlig- ditt portabla gym för att fota ett av hennes träningspasspass hon hade i Diseröd. En solig och kall söndagsmorgon träffades ett 10 tal tjejer och killar och startade dagen på bästa sätt.
Uppvärmning medan Annie förbereder träningsstationerna. Annies bil rymmer allt man kan tänkas behöva. Mattor, rep. TRX-band, kettlebell, slamball, skivstänger med vikter. Själv kommer man bara träningsklädd med vattenflaska och Annie har förberett och planerat ett träningspass som passar gruppen hon ska träna under peppande musik.
Denna söndag var det stationsövningar och jag blev nästan sugen på att kasta kameran åt sidan för att själv får vara med på passet. Och det vill säga mycket - eftersom jag alla dagar i veckan hellre fotar än gör något annat över huvud taget, ha ha ha. Ja, ni känner väl mig!
En härlig och hjärtlig stämning samtidigt som Annie peppar, hejar och pushar alla deltagarna på ett positivt och inspirerande sätt.
En grym avslutning på en timmes bra pass! Tack Annie och alla deltagare att jag fick vara med och fånga er träningsglädje. Är ni intresserade av att boka Annie för en träningsgrupp så kika in på hemsidan www.rorlig.se - jag kan lova att ni inte kommer bli besvikna!

Gillar