Rörlig- ditt portabla gym och en nyhet

Låt mig presentera Annie och Ellinor som driver Rörlig - ditt portabla gym (klicka för deras nya hemsida)
Förra helgen hände något så fruktansvärt tråkigt med deras Instagramkonto. De blev hackade och deras konto blev avstängt. Jag VET hur mycket tid och pengar de har lagt på att bygga upp det kontot. Och jag blev verkligen så ledsen för deras skull när nyheten nådde mig på lördagskvällen. På söndagen skickade de ut ett mail om en vädjan att hjälpa dem att sprida kontot och hjälpa dem att synas igen. En självklarhet för mig.

Och jag funderade då på hur jag skulle kunna hjälpa dem mer än att bara dela deras instagramkonto. Då kom jag på att jag inte visat de sista bilderna jag fotade på Rörlig när de körde ett av deras grymma pass ute i Kärna. Så i detta inlägg vill jag visa de bilder jag tog på gänget en solig och varm dag mitt i sommaren 2020.

Med varsin fullutrustad träningsbil kommer Rörlig till olika platser där du befinner dig. Här håller sedan Instruktörerna en genomgång av passet som gänget ska få köra på fotbollsplanen. I bilen finns allt man kan tänkas behöva vad det gäller träningsutrustning. Allt rengörs och tvättas enligt konstens alla regler. Särskilt noga nu i coronatid såklart.

Roliga övningar och både Annie och Ellinor är där och peppar och hejar på. Jag blev riktigt sugen att slänga kameran åt sidan och hänga på passet istället. Deras energi smittar!

En mycket varm dag, tur att vissa av deltagarna bor i huset bredvid och kan gå och hämta extra vatten till alla som vill ha. Barn är allt välkomna att vara med på passen. Något Rörlig till och med uppmuntrar till så länge deltagarna tar ansvar för sina barn. Barn gör ju inte som vi säger, utan de gör som vi gör. Ser de oss vuxna träna, så vill de göra samma sak.

Med sin gedigna kunskap så instruerar Annie och Ellinor deltagarna med fast hand. Och de lockar till träningsglädje och en härlig stämning i hela gruppen. Alla känner sig sedda och får en personlig kontakt med instruktörerna.

Nu till nyheten! Rörlig har blivit med Kungälvs enda PT-studio! Detta är så otroligt roligt och spännande.

PT-studion öppnar redan nu i april. Studion ligger i Ytterby, mitt emot City Gross. Om ni följer Rörlig på instagram @rörligpt så kan man se hur de just nu bygger upp studion, så spännande! Jag ser fram emot att snart åka och besöka dem och se det live.

Nu gör vi vad vi kan för att sprida Rörlig´s koncept, och hjälper dem att bli ännu mer synliga än innan det hemska hände med kapat konto! För dessa tjejer är verkligen värda det - så som de kämpar! Så in och följa dem på insta och på Facebook och dela gärna deras konto med andra!
Jag ser fram emot att följa tjejernas resa in i framtiden! För detta är bara början....

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer