Rörlig din pt-studio INVIGNING

Igår hade jag förmån och möjligheten att åka på invigningen av Rörlig som nu öppnat pt-studio i Ytterby. Jag har följt Annie och nu även Ellinor ända sedan de startade företaget. Haft äran att fota dem många gånger under åren för deras hemsida och sociala medier. Så jag är så glad över att jag fick tid att åka för att fira med dem!

Utanför studion hänger jorden största bild som jag fotade för något år sedan vid Klippan i Göteborg. Rörlig säljer både månadsmedlemskap och klippkort. Självklart kan man köpa pt-timmar om man hellre vill det.

Annie och Rörlig har två instruktörer till i företaget, Sofia och Lina. Även dem riktigt duktiga och kör sina pass runt om Göteborg med omnejd. Vi får höra en kort presentation om hur företaget kom till innan det var dags att klippa bandet och pt-studion är ni officiellt invigd! Hurra hurra hurra!

Vi skålar i bubbel och äter god mat i vårsolen på baksidan av studion där Carro hade gjort så fint!

Så mysigt och fint inne i studion. Den finns lite häng och redskapen är så snygga och fräscha. Allt finns på plats - här kan man träna allt man vill!

Stina från MPWR SPORTSWEAR var på plats och hängde upp vår kollektionen. I studion kan man självklart köpa dessa kläder.

Tack för att jag fick komma och fira med er! Ni är grymma, jag är så stolt över er. Ska bli kul att fortsätta följa er resa. För dig som är intresserad av Rörlig kan klicka in på deras hemsida HÄR

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer