Rörlig PT

Kommer ni ihåg min vän Annie som driver företaget Rörlig? Nu har hon ombildat sitt företag till ett AB tillsammans med kollegan Ellinor. Rörlig är ett portabelt gym, tjejerna kör varsin bil med träningsredskap redo att komma ut till just dig. Det var ett tag sedan som jag fotade Annie, och nu var det dags igen att uppdatera med några nya bilder. Uppbokade som vi alla är så valde jag att kompa ut en stund från jobbet i samband med min lunch och träffade Annie och Ellinor i närheten av jobbet, vid Röda Sten med Älvsborgsbron i bakgrunden.

Jag hade med mig min kollega Andreas, och han tyckte tjejerna skulle hoppa upp på taken och köra lite armhävningar. Träning på väg liksom. Har ni sett deras splitter nya bilar med en bild som jag fotade förra året. Så coolt.

Fullt med graffitimålningar vid Röda Sten, svårt att fota så att tjejerna syns ordentligt. Men rätt snyggt om ni frågar mig.

Konceptet som gör att Rörlig - det portabla gymmet gör att sparar tid och bidrar till en bättre miljö. De erbjuder Träningspass, föreläsningar, workshops, after work/kick off. Är du intresserad av att komma i kontakt med rörlig rekommenderar jag dig att gå in på deras hemsida som du hittar HÄR

Ellinor och Annie har mycket energi och stor portion kunskap- riktigt inspirerande och jag imponeras av deras driv.

Jag tackar för uppdraget att få fota er igen, samt till Andreas som bland annat tagit bilden ni ser här. Vi ses snart igen - om inte annat så ses vi på vägarna. För där syns ni var så säkra!

  • 528 visningar

Gillar

Kommentarer