Semester i Hällestrand

Nu har vi kommit hem från några härliga dagar i Hällestrand, Strömstad, tillsammans med vänner. Vi var här 2009 när Resorten ägdes av Posten, då bodde vi på Vandrarhemmet, men nu är resorten privatägt och vi hyrde varsin stuga eller radhus eller vad man ska kalla det. De är på 36 kvadrat och har allt man behöver. 6 sängplatset med en bäddsoffa, eget kök och toalett. Stora grönområden, minigolf, tennisbana, badstrand. Tyvärr var poolen stängd detta året på grund av Coronan. Bilder från bloggen när vi var här 2009 hittar ni HÄR

Så underbart att ha vänner där liksom alla gillar varandra. Få förunnat.

Barnen badade och paddlade kajak och SUP. Mammorna satt hellre på land och pratade över en kaffe eller ett glas bubbel, eller sprudel som min norska vän säger.

Vi åkte ut till Kosteröarna - den här gången var vi vara på en av öarna. Vad enades vi om ni? Jo vi var på Sydkoster. Promenerade och köpte glass, plockade blommor och smakade på klöver.

När lillasyster kom i januari lovade jag familjen en familjefotografering. Och vad kan inte vara bättre än att fota på Koster. Ljuset var så fint, och vackrare familj får man leta efter. Jag visar några bilder som jag lyckades fota innan vi gick vidare för att hinna med båten hem.

Vi promenerar och tittar på alla vackra hus. Går och drömmer om sommarhus - men hur ska man någonsin har råd?
Vi avslutar sista kvällen med kvällsbad och vi har skapat minnen för livet för våra barn. En fin semester, lyckad för stora och små. Det var ju bara det där med att en av oss badade med en mobiltelefon och en höll på att elda upp hela huset, men det är väl sånt man glömmer....

  • 391 visningar

Gillar

Kommentarer