SKATEPASSION

Så var det ÄNTLIGEN dags att träffa min fotoklubb igen. Denna gången var vi bara halva styrkan, alltså 5 stycken, som träffades hemma hos Carin i Uddevalla och åt Ceasarsallad till lunch. Tiden går så galet fort när vi ses, vi har ju bara så mycket att prata om. Snart får vi nog träffas bara för att prata och inte ha någon tid att passa. Vi var i alla fall tvungna att bryta upp för att ta oss till Oljeberget där vi hade bestämt träff med Uddevalla Skateboard förening för att fota lite actionbilder. Innan vi for iväg så hann Carin fånga oss med mobilkameran under äppelträdet. Nästa gång måste vi få till en bild så alla härliga FotoFralla tjejer få vara med!

Simon "The president" för föreningen hade skramlat ihop ett härligt gäng ungar som var sugna på att visa deras skills i rampen och bli fotograferade. Vi hade för en gångs skull tur med vädret. Det kom några droppar precis i början och sedan klarnade det upp mer och mer.

Både stora och små coola skatetjejer fick jag fota i rampen!

Detta måste vara den den enda skateparken som har en sådan här magisk utsikt!

Så oerhört ödmjukt tacksam för att jag fick hänga med det bästa gänget en hel söndag. Tack alla kids i Uddevalla, ni var grymma!

Älskar att fota, och detta var en av de roligaste tillfället hittills. Utmanande, och lite tekniskt svårt, men så roligt. Jag levererade nästan 180 bilder bara från mig till Simon i veckan, och jag vet att de andra hade grymt snygga bilder som de levererat också.

Jag lyckades till och med träffa på ett par, som jag raggat upp som modeller till vår nästa stylade fotografering i oktober....


Gillar