Sommaren med Malmros

Så har vi äntligen haft familjen Malmros från Örebro hos oss! Fyra dagar som har fyllts att hallonpaj, middag på altanen. Poolhäng och Pokèmon Go. Alla dessa skratt, bus och lekar som dagarna med våra vänner innehåller. Timmar av samtal, som gör att man lättar i själen och att man redan längtar efter nästa gång man ska ses.

I Söndags skiljdes vi åt några timmar för att gå på årets sommarfest med Marcus släkt. Vi gjorde Vietnamesiska vårrullar som vi tog med oss till det vackra huset på Björnhuvudet vid Öckerö hamn.

Vi träffar upp Lotta, Per, Kerstin och Anton på Carls Café på Sillvik för glass, lek på stranden och lite fiske för stora och små.

En utflykt till Bohus Fästning för att vara riddare för en dag. Intreesant att lyssna och lära om rustningar och hjälmar. Att få springa runt i borgen, och titta in i fängelsehålor. Jaga tjuvar och skjuta pilbåge. Vi åkte hem med riktigt nöjda barn till Lillegården för att baka pizza och lyssna till barnes glada rop från poolen innan det var läggdags.

Och så bjöd äntligen Göteborg på härligt sommarväder och vi åkte ut till Rörö. En härlig lite sömning skärgårdsö. Vi köpte varmrökt lax och räkor, barnen fick korv och hamburgare som vi åt på bryggan. Barnen fiskade krabbor och badade medan Lotta och jag tog med oss kametan för att se mer av ön. Lucia somnade en stund på de solvarma klipporna. En underbardag som avslutdes med Thaimat på Lillegården.

Imorgon åker de vidare på sin turné, och det kommer bli så tomt utan dem. Önskar så att vi skulle ha lite närmre varandra. Fast vi har faktiskt frågat om vi inte kunde få adoptera Anton - barnen hade älskat att få ha honom som storebror. Hade kunna tänka mig fyra barn och då hade jag adopterat Kerstin också!

Så imorgon åker de vidare...
​Men vet ni! Det ska bli sol imorgon också, och vi åker till havet och badar och fiska krabbor igen - och det gör det nog lite lättare att krama om familjen och säga "hej då vi ses snart igen!"

Gillar