SYSKONFOTOGRAFERING Á LA ESSENS

Förra lördagen erbjöd jag syskonfotografering på Innegården. 4 familjer bokade sig på 15 minuters fotosession (tyvärr blev två av familjerna sjuka - och i Corona-tider är det viktigt att följa restriktionerna). Av de 15 minuterna så har jag nu skickat ett webbalbum med ca 30 bilder där familjerna får välja 3 bilder - med möjlighet köpa till fler bilder. Ett vinnande koncept som jag säkert kommer erbjuda igen. Familjerna har godkänt att jag får dela bilderna, så här kan ni se några bilder som blev mina favoriter.....

Först ut, halvsystrarna Agnes och Mila. Tyvärr var storasyster sjuk - så systertrion får vi fota igen längre fram. Söta systrar som hade gjort sig så fina i leo och mängder av smycken. Såklart man vill vara fin.

Min absoluta favorit på Agnes.

Dessa två bilder säger mycket om min bildstil just nu - då jag fortfarande använde mig av den lite ljusare, klarare stilen men börjar sakta gå mot det mer mörka och dramatiska som har ett djup och ett mer konstnärligt uttryck som jag gillar så mycket.

Och så kom syskontrion: Elise, Linnea och Alva. Den ena vackrare än den andra och det var en magisk rolig fotografering.

Tjejerna var med på noterna och vi hann med att fota på inte mindre än fyra olika sätt på 15 minuter.

Nu ska det bli spännande att se vilka bilder familjerna väljer. Är du intresserad av att boka en syskonfotografering Á la Essens så skicka ett mail till mig på essens@bagleborn.se

  • 439 visningar

Gillar

Kommentarer