Tjolöholms Slott

Igår tog vi en utflykt ner till Tjolöholms Slott där det var julmarknad i mellandagarna. Så skönt att komma i väg lite hemifrån. Jag är så rastlös och kan inte vara hemma mer än typ en dag innan jag måste hitta på något! Är det samma med er? Eller är ni sådana som kan vara hemma och skota runt hemma i dagar?

Ett besök på loppis, där vi faktiskt dök på ett par jättefina slalomskidor Rosignol till Vince för endast 250 kronor. Lucia köpte ett halsband som tydligen var inhandlat på Rhodos. Sedan promenerade vi upp till slottet.

Min tokiga och härliga familj som alltid ska höras och synas i alla lägen.

Barnen började bli hungriga och vi var inte sugna på pannkaksbuffén som erbjöds i slottsbyggnaden. Så vi åkte till närmsta Thaien och åt oss mer än mätta. Jag åt Röd Curry med kyckling och Vince sushi som vanligt. Vi styrde sedan bilen mot Hede Fashion Center i Kungsbacka där jag skulle handla mitt Ostindia porslin på Ittala för mina julklappspengar. Men tyvärr sålde de inte dessa där längre. Lucia var nöjd med ett besök på Lyko - och Vince och Marcus sprang in i alla klädbutiker typ.
Vi avslutade med ett köpa kanderade äpplen och körde hem till Torslanda igen efter en lagom utflykt tillsammans.

Så här i juletider hinner man med att titta på massa serier och filmer också vilket Marcus och jag tycker är väldigt mysigt. Skulle vilja rekommendera en norsk serier som ligger på SVT nu, TWIN. Det bästa jag har sett på länge. Bra story, fantastisk skådespeleri och vacker miljö och riktigt spännande. Se den!
Sedan har vi sett en dansk film (älskar danska filmer) på Netflix som hette: Du försvinner. Den var så otroligt bra och jag älskar filmer som är lite annorlunda. Kanske hade hoppats på ett annat slut, men. Se denna också!
Har du något du vill tipsa om? Vi har Netflix och HBO. Tar tacksamt emot om ni har något att rekommendera!

  • 430 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229