Underbar helg i bilder

Vilken fantastisk helg vi har haft i Göteborg. Några grader minus, strålande sol och helt vindstilla! Tack för att vi får denna fantastiska vinter mitt i allt. Jag tänkte dela med mig av min helg i bilder, ett spretigt inlägg med bilder både med mobil och systemkameran.
I går började förmiddagen med en Digital workshop med min Fotoklubb. Vi var sju av tio tjejer som blev ledda av Elaine och hennes kunskap om att leda denna typen av workshops. För mig av det mycket nyttigt att få vara lite snabb och inte planera bilder i flera veckor ibland månader. Vi hade 5 - 10 minuter per bild då vi skulle fånga skuggor, vinterkänsla, och bilder där vi skulle lura ögat med perspektiv. Jätteroligt och inspirerande att få utmanas under tre härliga kreativa timmar.

Efter lunch hade båda barnen gått till kompisar (hurra!) och jag och maken tog med kaffetermos, gick förbi Mjövik och köpte vaniljhjärtan och promenerade till Bronsålderssundet. Vilken fantastisk plats, havet hade fusit och mängder av människor åkte skridskor och pulkor på isen. Ljuvligt!

Idag träffade vi upp Elwira och Johan på Gunnebo Slott. Vince var och åkte skridskor med några kompisar efter övernattning så vi fick bara med oss Lucia. Vi fick en härlig promenad som avslutades med fika på uteserveringen.

Tack för en fantastik helg som har gett så mycket energi och skaparlust!

  • 169 visningar

Gillar

Kommentarer