Vackra gravida Lina

En tidig fredagsmorgon kom Lina till Innegården för en gravidfotografering. Solen gassar redan kl 8, och det är en bit över 20 grader på min sista semesterdag. Lina är gravid med sitt andra barn och jag har fått äran att fota familjen tidigare. Men nu var det fokus på vackra Lina och den fina magen.

Vi träffas för att fota på åkrarna precis där jag bor. Jag gillar verkligen att fota här. Ljuset är fint alla tider och alla årstider på denna plats. Som vanligt så gillar jag att redigera både i varma, mustiga färger och svartvitt med hög kontrast. Och kunden får ibland bilden i de två olika redigeringarna när jag inte kan välja.

Äntligen fick jag fota vid trädet som jag har gått förbi så många gånger. Hit ska jag definitivt gå fler gånger. Vi avslutade vår 1 timmesfotografering i skogen precis bakom mitt hus.

Tack Lina för att jag fick äran att föreviga din andra graviditet. Så mysigt att få träffa dig igen, det gav mig energi till resten av dagen - eller till och med för hela helgen!

Om du som läser detta också intresserad av en fotografering, jag fotar inte bara gravid, utan även familj, barn, bröllop och olika bilder till hemsidor. Kontakta mig på essens@bagleborn.se

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer