Vi firar på Villa Vik

Igår fyllde pappas Eivor 80 år! Och vi fick vara med och fira både henne och även pappa lite eftersom han fyllde förra lördagen. Tror det är tredje året i rad som vi firar just på Villa Vik i Växjö. Älskar den platsen, det ligger så vackert precis vid sjön och maten är så god. Huset som Christina Nilsson eller Grivinnan Casa de Miranda bott i är så vackert och pampigt. Perfekt plats att fira på tycker vi!

Pappa hade precis i dagarna kommit hem från sitt korttidsboende där han bor nu två veckor i stöten där han kan vårdas på bästa sätt, sedan flyttar han hem till Eivor igen som får pyssla om honom så mycket hon orkar.

Här står brorsan med mina två stiliga kalaskillar! Vi blir serverade bubbel och sedan en fantastiskt trerättersmiddag med goda viner.

Gammelmosters minsta prins, Ludvig.

Jag passar på att ta lite "fyra generations- bilder" när vi ändå är samlade. Tyvärr smet brorsan iväg innan jag hann ta en bild på oss syskon också. Få komma ihåg det när vi ses nästa gång, det är så sällan vi är samlade bara.

Grattis fin Eivor! Du betyder så mycket för pappa och för hela min familj. Vi är så glada i dig och hade önskat att vi bodde närmre så vi fick träffa dig oftare!

Vi bor över på Toftastrand och jag och Marcus tar en promenad genom den vackra trädgården och vid sjön medan barnen slappar på rummet. En blåsig kväll, men vi hittar lite lä där vi kan sätta oss och prata en stund i kvällssolen.

Lyxigt att få äta hotellfrulle och vi saknar ingenting på frukostbordet. Vi checkar ut och åker hem till pappa och Eivor och lämnar vår present som var för stor för att ta med sig till Villa Vik. Vi hade köpt en TV till dem, då den som de hade tidigare var allt annat än bra. Vi tyckte det var viktigt att de ska ha en bra TV att titta på. Eivor bjuder på lunch och tårta till efterrätt innan vi far vidare...

Vi åker till mammas grav där jag planterar en Dahlia. Vi avslutar vårt Växjöbesök på Samarkand där killarna i familjen köper sig lite nya sommarkläder. Nu hoppas jag inte det dröjer allt för länge tills vi åker ner igen, får nog bli en tur framåt sommaren igen minsann, det svåra är bara att vi inte riktigt har någonstans att sova över, och det är lite för långt för att vi ska köra de 50 milen fram och tillbaka på en och samma dag. Hoppas det kan lösa sig på något vänster.

Gillar