Vi har firat Stefan 50 år!

Idag är det en trött bloggerska som gör så lite som möjligt, igår var jag desto piggare och såg ut så här när jag var klar för att åka till Teater Burantino för att fira vår vän Stefan som fyllt 50 år!

Och vilken fantastiskt rolig och välplanerad fest vi hamnade på. Störtsköna människor i blandade stilar!
Stefan bjöd på sig själv och sin Norrlänska humor blandat med en massa härlig musik, tävlingar, quiss och roliga återblickar från hans uppväxt i Arjeplog, Sydafrika, tiden han arbetade i gruvan, hur han hamnade i HIFI branchen, när han träffade Josefine och fick Noah genom adoption. Vi blev bjudna på Libaniskt mat; röror med libabröd, kycklingspett, piroger och tabboleh.

Marcus och jag hade förberett fem stycken tävlingar där gästerna fick utmana Stefan i hans intresse såsom; hårdrock, choklad, fiske, innebandy och så avslutade vi med ett dance battle. Uppskattat och kul!
Till efterrätt dukades det upp en cheesecake buffé, borden dukades undan och kvällen avslutades med ännu mera musik och fortsatt underhållning.

Jag är så glad över att fick lära känna Stefan och Josefine för 10 år sedan i vår förberedande adoptionskurs. En vänskap som vuxit sig starkare med åren, när även barnen har hittat varandra och tycker om att leka.
Vi är så tacksamma för att vi fick komma och fira tillsammans med en massa nya trevliga bekantskaper!

Är du intressserad av HIFI?
Stefan har en butik som du hittar här

  • 1 562 visningar

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Åh ser så tjusigt ut med ditt sätt att fota! Kul med både svartvitt och färg. Vi är också lite trötta här. Men nu är allt städat och fixat. Ses snart igen hoppas vi! Kram
Marlene Bagleborn
,
Det var så himla tjusigt och trevligt! Tack för allt! Vi hoppas också att vi ses snart igen! Kram