Vinces familjedag

Igår firade vi Vinces familjedag, som egentligen var den 17 december. Familjedag är lika med fåddelsedag, alltså den dagen vi fick Vince i Vietnam. Tänk att det var 11 år sedan vi hämtade en liten prins 6 månader gammal i Kien Giang Vietnam.
När vi firar familjedag får barnen önska något som vi gör hela familjen och vad vi ska äta.
Vince valde att vi skulle gå på den nya Sune filmen, där hans kompis David är med. En fantastisk bra film både för små och stora! Många skratt blev det.

Så mysigt att gå genom julstaden Göteborg när mörkret fallit på. Vi shoppade de sista julklapparna och Lucia var på HM och handlade för sitt presentkort hon fick när hon fyllde år. Vi var inte själva på stan om jag säger så.

Vince ville äta Hot Pot, så vi gick till Dubbelgården och det var riktigt trevligt och lugnt och gott. Vi lagade maten i varsin Hot Pot eller så lämnade man in maten till kocken som stekte den.

Så mysigt att få fira familjedag tillsammans med fokus på att vara just tillsammans och prata om hur det var när vi hämtade Vince. Förra året åkte vi ju tillbaka till Vietnam - det är ju inte annat än att man längtar tillbaka!

Nu är det bara tre dagar kvar till julafton och jag är ledig över två veckor nu med barnen. Och alltid som när jag är ledig så blir det inte alltid som jag brukar, släpper på det inrutade familjepusslet. Så vi får se när jag bloggar igen- troligen innan nästa söndag. Håll utkik om du vill se hur vi firar julen.


GOD JUL ÖNSKAR JAG ALLA MINA LÄSARE!

  • 429 visningar

Gillar

Kommentarer