Waldubo- Green

Det här mina vänner är Elin och Staffan, och är mitt enda (vad jag vet nu i alla fall) bröllopspar detta året. Så det kändes extra pirrigt och roligt att träffa detta härliga par på Nääs Fabriker för fotografering. En riktigt stekhet junidag.

Jag fångar Elins härliga skratt som smittar av sig. Tänk att den där överraskningen som jag ger alla mina brudpar funkar på alla. Överraskningen inbjuder till intimitet och härliga skratt. Ni som vet ni vet.

Självklart var Elins fina döttrar med under fotograferingen, och de tyckte det var extra lyxigt att bo över på Nääs Fabriker en hel helg där de fick låna varsin sup, bada och äta massa god mat.

En brudbukett helt i min smak och en helt fantastisk vigselring i grön smaragd.

Jag fotar vigseln i Skallsjö kyrka där man fick lov att vara...20 tror jag. Frågan är bara om Staffan till slut sa ja till en man eller fru? Ha ha ha, även prästen kan säga fel. Bruden hade ordnat en överraskning, där två av hennes vänner kom och spelade och sjöng. Inte ett öga torrt!

Brudens syster serverar iskall rabarbersaft och macroner. Jag fotar gratulationerna och några gruppbilder innan hela sällskapet åkte för att äta bröllopstårta by Disa på Nääs Fabriker.

Tack Waldubo-Green för att jag fick äran att föreviga er stora dag, när ni sa ja till varandra. Stort grattis och lycka till i framtiden!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer